~si UnGu ViOLeT~

Wednesday, March 17, 2010

hai kengkawan..hurm..hhehhe..sowie..dh bape ari x upload..kesibukan dengan assignment sedang melanda cik zai manakala kesakitan akibat demam juga mempengaruhi kexstabilan diri......lallalala~adoi..huh..gara2 assignment penin nak pikir sume masalah nieh...semalam cik zai mengalami pelbagai pengalaman yang menarik sekali..pertamanya..cik zai berjaya memahami apa yang lect.RAK345 ajar..iaitu puan Wan Mariah tentang Housing Design..keduanya..cik zai rasa sangat heppy bersama incik apad kerana beliau telah menemani cik zai pergi ke pameran seni RINTIS iaitu hasil keje final budak2 3rd year yang bertempat di dewan utama pelajar(DUP)..memang superb..dorang buat best..tahniah untuk budak2 seni 3rd year..memang patut pon korang digelar seni...ketiganya cik zai menemani cik fiza dan incik fitri mencari sesuatu idea di bukit jambul mall.. satu diantara sejuta...mesti semua nak tau kan..hhehe..okla..cik zai gtau..sbenarnya abg fitri nie ingin membelikan hadiah untuk someone yang special..so,kami sebagai setiausaha dia yang xrasmi mencari idea untuk mencari hadiah yang terbaik sekali..last2 setelah berfikir banyak2 kali..berpusing2 dari tingkat 1 sampai tingkat 4 sebanyak beberapa kali..akhirnya..kami menjumpai yang sepatutnya..walaupun mahal..tapi memang superb cantik...memang betul-betul beri kepuasan kepada abg fit dan juga kami...alhamdulillah...
2,3 ari yang lepas kawan cik zai incik Syafique Haikal bin Ahmad Shafiee nun duduk di sempadan Johor...negara Singapura telah mengadd cik zai didalam facebook beliau...llalala...dah balik Malaysia upenya...beliau telah study di Hokkaido,japan...hurm..ari itu beliau telah memanggil cik zai si violet di dalam laman chat kat tagged..ntahla..tetibe je..huhhu..(incik afik...ang baca nie jangan mara na)..hikhik...dulu kemain gadoh2..sekarang kata rasa rindu pulak pada cik zai..adoi..hampeh jew...jumaat,sabtu dan ahad bersamaan 19-21 mac nie cik zai berada di Jelebu Negori Sembilan..ada Program Pewaris Muda Negara...arap2 sumenya berjalan lancar hendaknya..amin...
There was an error in this gadget
 

Posts Comments

©2006-2010 ·TNB