"dengaq cite la"

Thursday, November 4, 2010


hOla abby abadi...eh..u Ollz..moning~
erk..padehal baru bangOn tidOo petang..kih3..
dh sOlat lOm sume ni???


hurmm..arini cik zai nak cite sikit cite kuch kuch hOtak hang..
lOr..cik zai sObonarny ngah tensiOn tahap gaban dh ni..
xtau nak bt ap lg..rasa nak terbang je kat awan nan mendung kat luar tuh..
bangun2 td dapat msj bertalu2 dari hincik zul..

dengaq cite..
musibah banjir telah melanda UUM sekarang ni..

bukan UUM je..
malah seluruh Kedah,Perlis & Kelantan jg di landa musibah yang sama..
al-maklumla sekarang ni kan musim angin mOnsun
dunia sekarang semakin x stabil..g mn2 je ade je musibah yg melanda
cik zai mOhon marila kita sama2 mendOakan agar penduduk2
Utara & Pantai Timur tu baik2 sahaja..
dan sobOnarny juga cik zai ade dengaq cite
maka taun depan apabila gradny budak2 USM sidang cik zai ni
akan di pertabalkan Ijazah Sarjana Muda ni..
kat Trans Krian..
WHAT???
tRanS kRian?? aka Nibong Tebal
kampus kejuruteraan u Ollz!!!

adeh..sangat x best dan lagi sangat x best..
u Ollz nak tau sebab apa??
sebabny kat Dewan Tunku Syed Putra(DTSP)
sedang dalam prOses me"renOvate" interiOrny pulak..



pulak dah..hamek..
last2 taun cik zai la paling sedih..baik2 dOk kat main campus..
last2 kne transfer kat transkrian..
hurmm..terpakse dengan redha..
syukur gak dapat Grad..
kang xtend..nahas gak cik zai karang..
dengaq cite jg..

assignment 3D max kne present 11hb nie..adeh..
dh la pagi tuh xm subjek TeOry & HistOry of Design..
petang kene present 3D pulOk..
hampehla sanusi ni~
xde present x bOleh ke???
dh la study week sekarang ni di limpahi dengan assignment2..
wah..emOsi gak cik zai ni..hik3

entahla apela nasib den sem ni..
banyak betOi xcyment2 yg menimbun..
well..bak kata bOnda..
"nak berjaya kene la usaha"
akhir kata..
u r de best la mOmmy~
cik zai xkan hampakan harapan kamOo
pak hincik Hamzah & mak hinCik nOrbiha


0 comments:

There was an error in this gadget
 

Posts Comments

©2006-2010 ·TNB