4 hari di Penang..

Wednesday, June 8, 2011

assalamualaikum..salam sore..dh lama x update belog zai ni...rindu nak menaip ayat2 merapu kat wall
 zai ni..anyway..arini zai nak borak2 kosong ngan korang semua...rindu kat zai x????...keh3..
zai pon rindu kat korang sume..sebenarnya zai dh bosan tahap gaban dh ni..padahal baru 4ari ada
kat Penang.

Tujuan zai datang Penang ni pon.. sebab ada kursus Adobe Photoshop..almaklumlah...nak
jadik photographer profesional mestilah pandai mengedit2 gambo biar lawo..ye x??
hihhi..jangan jeles~

Nak tunggu abes kursus ni ya ampun...bosan yang amat..baru 4 ari...pgram ni masih ada
20 ari lagi..adeh...mummy..nak balikkk!!

korang mesti nak tau kan sebab apa zai teramat bosan sangat tahap sipot *abi ni..:-

1) Sebab xramai kengkawan yg join kursus ni..ada pon shena sorang..
2) kononnya masih belom puas anymun kat umah..
3) hari2 yang sangat bosan...mmg very de bosan...bosan la wey!!
4) xde pakwe2 ensem..(konon..padahal budak2 pjj ramai kat restu tuh)
5) sebab dh xde life sbgai student lg...tunggu nk grad je ni!!
6) fb n benda2 sewaktunya dengannya dh xbest..bosan je..balik2 benda yg sama..huh..xde kemajuan
betol!!
7) kelas full dari pukul 9am sampai 5pm..dari ari senin sampai jumaat...on time tengok pc...sampai
juling mata ni haaaaah..
8) attendent kene amek setiap sesi..huh..xdtg 1 sesi kene tolak 3%..hampeh betol!!

kengkadang terpikir gak..balik umah lagi best..boleh lepak2 dgn anak2 buah..ngan mak..kan best..
kalau korang ada suggestion nak tolong ilangkan boring zai ni..bolehla korng share ek...dh tahap
 cinpanzi dh ni...adehhh..help meeeeeeeeeeeeeeeee

0 comments:

There was an error in this gadget
 

Posts Comments

©2006-2010 ·TNB